Кафедра автоматизації проектування обчислювальної техніки

Мова:

Відгуки студентів

В даному розділі ви можете ознайомитися з відгуками про кафедру від студентів.

Відгуки студентівМене звуть Євген, я студент 5-го курсу кафедри АПВТ. Кафедра дає хорошу базу для старту в IT. Коли я поступав в універ, навіть не думав, що через пару років вже буду працювати в IT сфері та це мені буде приносити задоволення. АПВТ – про розробку апаратного забезпечення, що корисно знати в незалежності від того, ким ти будеш працювати в IT. Викладачі завжди допоможуть студенту. Після закінчення бакалаврату не замислювався, на яку кафедру йти, адже я так звик до викладачів. Вони вкладали мені ті знання, які я думав, що мені не завжди знадобляться тому що мені ближче веб-розробка, але АПВТ допомагає мені вивчати суміжні технології. Адже хто знає, чим я буду займатися в майбутньому. Можливо, мені допоможуть визначитися ті знання, які були вкладені тут. Є можливість вільно вчитися і працювати, викладачі завжди підтримають і допоможуть в цьому.
(Євген, 5 курс)

22.01.2021

Відгуки студентівВ першу чергу хочу зауважити що я не усвідомлено обирав цю кафедру, так як на момент вступу у мене було недостатньо знань предметної області. Єдине що я знав напевно, це те що я хочу розробляти софт.
Для початку я хотів отримати базові знання та навички які тут надають у великому обсязi. Можливо cпочатку буде досить важко все це зрозуміти, але буквально через деякий час ці навички вам дуже допоможуть при виборі подальшого шляху. Особливо я б звернув увагу на вивчення мови С ++ та ООП, так як ці знання дуже сильно допоможуть зрозуміти програмування вцілому і перейти на інший стек якщо ви цього хочете. Також крім основ програмування ви можете отримати знання в області баз даних (SQL, MySQL), тестування, мобільної розробки та iнше.
Якщо підсумувати все вище сказане то можу сказати що тут надається повний базовий набір для входження в IT сферу. Якщо до цього ви ще додатково займетеся самонавчанням, цiкавої для вас сфери, то отримати хорошу пропозицію для влаштування на роботу буде досить легко.
(Андрій, 5 курс)

22.01.2021

Відгуки студентівДоброї пори доби, хотів би поділитися з вами враженнями після навчання у ХНУРЄ на факультеті КІУ, та після другого курсу – на кафедрі АПОТ. Перш за все, обрав цей навчальний заклад через перевірену роками добру репутацію, а саме через те, що він дає знання, необхідні для отримання майбутньої професії. Поступив і не розчарувався. Виявилося усе, як я і гадав: мені був наданий доступ до гарної бібліотеки, було дано багато знань в усіх напрямках комп’ютерної інженерії та програмування.
Говорячи про програмування – на першому курсі був гарний курс по C++, котрій хоч і може здатися важким для початківців, але був викладений таким чином, що зрозуміти й опанувати його зміг кожен учень потоку. Цей курс був розширений знаннями з ООП та структур і алгоритмів. Надалі були розглянуті та викладені такі мови як C#, були розглянуті SQL та MYSQL, які я продовжую застосовувати й зараз у своїй роботі. Говорячи про “hardware” розробку були вивчені такі мови, як VHDL, Verilog, що дало змогу програмувати плати, та в купі з іншими предметами, такими як наприклад, комп’ютерна логіка чи фізика, розробляти нові проекти, як для себе так і для виробництв, що є дуже високооплачуваною сферою. Тож я гадаю, якщо ти полюбляєш вчитися та старанний, цей напрям допоможе тобі добитися великих успіхів у житті!
(В’ячеслав, 5 курс)

21.01.2021

Відгуки студентівКоли я вступав на факультет КІУ, то мав дуже базове розуміння, як влаштований і працює комп’ютер. У процесі навчання, з кожним роком я відкривав для себе щось нове. Для мене виявилося дуже цінним, що кожна дисципліна розкривала для мене одну і ту ж тему з різних сторін. Це дозволило мені розуміти роботу апаратного забезпечення на різних рівнях абстракції. Більш того, вивчення програмного забезпечення не залишилося осторонь. Я був вражений курсами “Об’єктно-орієнтоване програмування” та “Структури даних і алгоритми”, так як завдяки їм я відкрив для себе програмування з нового боку.
І, звичайно, одне з найбільших моїх досягнень за роки навчання на даному факультеті – моя перша робота в крупній компанії. Упевнений, що без допомоги викладачів і вивчених дисциплін, я б не зміг домогтися всього цього.
До того ж, завдяки навчанню тут, я зустрів багато однодумців серед студентів, які зробили моє життя в університеті ще цікавіше.
(Максим, 5 курс)

18.01.2021

Відгуки студентівНавчання на факультеті КІУ дозволило мені глубоко вивчити сферу розробки програмного забезпечення. Курси “Комп’ютерна логіка” та “Архітектура комп’ютерів” надають необхідні фундаментальні знання, що сприяють подальшому вивченню підручних дисциплін. “Структури даних та алгоритми” та “Об’єктно-орієнтоване програмування” дали тверде розуміння інструментів, що застосовуються у розробці сучасного програмного забезпечення. Курси “Мови опису апаратних засобів”, “Комп’ютерна електроніка” та “Мікроконтролерні системи” відкриті для мене світ апаратного забезпечення та низькорівневої розробки.
В ході мого навчання мені вдалося ознайомитися з такими мовами та технологіями, як: С++, С#, Python, C, VHDL, Verilog, AWS, SQL, Swift, комп’ютерні мережі, операційні системи та web-програмування.
Вклад в мої знання зробили не тільки викладачі, але і співтовариство студентів. Завдяки різнобічному профілю факультету, тут можна знайти людей, що володіють знаннями від вбудованих систем та апаратного забезпечення до веб-розробки та мобільних застосунків. Це значно допомагає мені в ході вивчення нових технологій у професійної діяльності.
(Олександр, 5 курс)

05.01.2021

Відгуки студентівДля мене вибір спеціальності був скоріше справою випадку, ніж усвідомленим вибором, тому що я точно не знав, чим хочу займатися в майбутньому, але після перших місяців навчання я зрозумів, що це був правильний вибір.
Дана спеціальність дає міцну теоретичну і практичну базу для переважної більшості спеціальностей в сфері CE і CS від розробки сайтів до проектування FPGA і друкованих плат.
Особливу увагу я звернув на курси з вивчення мови С ++, С# і архітектури комп’ютерів які дали мені достатні знання для того, щоб уже в кінці 2-го курсу пробувати влаштовуватися на роботу. У плані поєднання роботи з навчанням, викладачі йдуть на зустріч, а сам курс дозволяє виділяти час як на навчання, так і на роботу.
Резюмуючи весь курс навчання можу з упевненістю сказати що даний напрямок є одним з кращих, якщо не найкращим у підготовці людей які хочуть бути всебічно розвинені в сфері комп’ютерної інженерії та комп’ютерних наук, викладачі кожен день покращують освітній процес і регулярно оновлюють свій курс опираючись на сучасні тренди, що дозволяє будь-якій людині отримати роботу або продовжити свою діяльність в науковій сфері.
(Даниїл, 5 курс)

28.12.2020

Відгуки студентівВибір спеціальності не був випадковим. Ще до університету була зацікавленість у програмуванні мікроконтролерів та програмуванням на С/С++. Небагато чув про FPGA, але не мав детального уявлення за цією тематикою. Під час вступу до університету зацікавили ключові слова у спеціальності. Після перших зайнять стало очевидним, що не помилився у виборі. Особливу увагу звернув на курси, пов’язані з програмуванням на С++, мікроконтролерів, FPGA та організації структур та алгоритмів обробки даних. Перші спроби працювати були на початку-середині другого курсу, поєднувати навчання з роботою було можливим, при умові вчасного виконання задач з університету.

Під час навчання було приємним зробити декілька практичних макетів за учбовими дисциплінами, розробити декілька навчальних та домашніх проектів, один з яких став основою дипломного бакалаврського проекту.

Резюмуючи всі 4 роки навчання, можу сказати, що спеціальність є як ніколи актуальною сьогодні, викладачі компетентні у своїх областях знань, є можливість додавати нові речі у навчальний процес та развивати цікаву студенту тематику.
(Валентин, 5 курс)

28.12.2020

Відгуки студентівВибір спеціальності для мене був в першу чергу обумовлений викладацьким складом. Компетентні викладачі в таких сферах як OOP, STL, комп’ютерна логіка, програмування мікроконтролерів, FPGA. Викладачі враховували специфіку напрямку і з розумінням ставилися до працюючих з ранніх курсів людей, що сильно допомагало в професійному розвитку.
Вітається і заохочується творча тематична активність, така як курсові групові проекти, домашні проекти, досвід роботи по спеціальності. Головним плюсом я вважаю прогресивність навчального процесу, що дуже важливо для настільки актуальною спеціальності. Викладачі компетентні і відкриті для ініціатив студентів.
(Ілля, 5 курс)

16.12.2020

Відгуки студентівДобридень! Я студентка 5-го курсу, за фахом Спеціалізовані Комп’ютерні Системи, ф-ту КІУ.
Після школи я однозначно розуміла, що хочу вступити саме в ХНУРЕ. Я відвідувала дні відкритих дверей і мене дуже привернуло кілька речей. Перше – це позитивна і відкрита атмосфера заходів з безліччю демонстраційних пристроїв, які реально показували, чим займається той чи інший факультет. Друге – це професійний викладацький склад, який ще на найпершому дні відкритих дверей дав чітко зрозуміти, чим я буду займатися і що будемо вивчати.
З перших занять я зрозуміла, що не помилилася з вибором факультету. З першого курсу нам давали впорядковані знання і були максимально чуйні викладачі, готові затримуватися зі студентами до 8 вечора, коли нам було щось не зрозуміло, і грамотно змогли розповісти нам, що таке мікроконтролери, FPGA, структури і алгоритмів і алгоритми і багато іншого . Таким чином, потягнувшись за викладачами та інформацією, в кінці другого курсу було вирішено продовжити навчання за фахом Спеціалізовані Комп’ютерні Системи і, закінчуючи перший семестр 5го курсу, можу сказати, що рішення було дуже правильним
(Марія, 5 курс)

09.12.2020

Відгуки студентівПро свій вибір не шкодую. На факультеті КІУ доволі широкий спектр спектр предметів: встигаєш і з залізом повозитися, і в програмній частині розібратися. Це допомагає краще зрозуміти, який напрям обрати для себе в кар’єрному плані. Або чим точно займатися не хочеш.
Кафедру АПОТ я обрала тому, що вперше зіткнувшись з предметами цієї кафедри і з викладачами, залишилася задоволена. На кафедрі чимало викладачів-практиків, які зацікавлені в тому, щоб дійсно навчити свого предмету.
Дуже хочеться відзначити технічний прогрес в університеті – наявність корпоративної пошти і хмарного сховища, вільного доступу до Wi-Fi в стінах університету, а також безкоштовний доступ до багатьох програмних інструментів, які необхідні в процесі навчання (ОС, IDE, пакет офісних програм). Усе це робить навчання набагато комфортнішим. Карантин 2020 як ніколи добре показав, наскільки університет розвивається – перехід на дистанційне навчання був швидким і комфортним.
(Тетяна, 5 курс)

08.12.2020

Відгуки студентівЯк абітурієнт, я поступив на перший курс Харківського Національного Університету Радіоелектроніки (ХНУРЕ), причиною сьому послужив мій інтерес до області IT, а також її глобальні успіх і перспективність. Що стосується питання: “А куди краще піти?”, То мій особистий вибір припав на факультет [Комп’ютерна інженерія та управління], на кафедру [Автоматизації проектування обчислювальної техніки] (АПОТ). При надходженні мене більш ніж приваблювала, по-перше, перспектива розробника програмних продуктів, а по-друге спільна розробка комп’ютерних і мобільних пристроїв, другий пункт правда я розглядав як приємне доповнення та корисну в моїй стезі справу, але розробка ПО, завжди була однією з головних, для мене цілей.
При переході з 4ого курсу на 5й вже в ролі магістра, вибір був зроблений на користь: [Спеціалізовані комп’ютерні системи] (СКС), а саме заради завершення навчання і всебічного розвитку в моїй професії.

Говорячи, за перші 4 курсу, то мені, як студенту вчиться сподобалося, навчальна програма була більш ніж нормальна. Особливе враження на мене справили лекції професора Хаханова. Його манера піднесення студентам інформації, для мене як студента була чимось незвичайним, а на самих його парах був лише один нюанс, на жаль, але вони завжди закінчувалися. Саме життя студента і її повсякденність вже з пам’яті не вийде. Очікую подібного і від 5-6 курсу мого навчання.
На цьому все, дякую за увагу.
(Валерій, 5 курс)

08.12.2020

Відгуки студентівЗ самого початку я знав, що хочу вступати саме на факультет «Комп’ютерна інженерія». Тому визначитися з вибором університету проблем не склало.
Звичайно перші два курси, нам викладали загальні предмети, як і у всіх інших вищих навчальних закладах. Але коли розпочалися профільні предмети, тут я тим більше зрозумів, що не помилився з вибором. По-перше, дуже цікаві предмети. По-друге, викладачі, які вміють донести до нас, студентів, складні теоретичні аспекти. По-третє, хочеться заглиблюватися у вивчення цих предметів, аналізувати способи застосування теорії на практиці.
Спеціальність “спеціалізовані комп’ютерні системи” дає можливість отримати знання, щоб надалі бути готовими до розробки нових функцій і бути компетентними практично у всіх аспектах комп’ютерних систем.
Нас вчать розбиратися в програмуванні, комп’ютерній логіці, мовах опису апаратних засобів, мікроконтролерних системах, комп’ютерних вірусах і засобах боротьби з ними.
Факультет дає хороший старт для реалізації себе в більшості IT-компаній, спрямованих не тільки на розробку програмного забезпечення, але і пов’язаних з розробкою комп’ютерних комплектуючих, хмарними сховищами даних, вбудованими системами і концепцією Інтернету речей. Тобто перспективи дійсно є. Вчитися дуже цікаво, особливо в ХНУРЕ!
(Владислав, 5 курс)

07.12.2020

Відгуки студентівПривіт, мене звати Дар’я, я студент 5-го курсу, кафедри АПОТ. При вступі до університету, я не знала точно, чим хочу займатися конкретно в сфері IT. Я зупинила свій вибір на факультеті КІУ. Тут навчання охоплює всі можливі напрями в сфері IT і дає можливість зануритися в кожну сферу досить глибоко. Викладачі дуже високого рівня і дуже мотивують вчитися і здобувати знання. Лекції, лабораторні та практичні заняття точно не дадуть вам занудьгувати. Своє навчання в магістратурі вирішила продовжити саме на кафедрі АПОТ, тому що саме спеціальність СКС виявилася близькою для мене. До того ж в мене склалися чудові стосунки з викладачами на кафедрі АПОТ, і вчитися тут суцільне задоволення. (Дар’я, 5 курс)

25.11.2020

Відгуки студентівОбираючи університет, я не розумів, чим саме хочу займатися в сфері IT. І, зупинившись на факультеті КІУ, я не прогадав. Тут навчання не сконцентровано на якійсь одній області комп’ютерних наук, а, навпаки, охоплює всі можливі напрями. Пізніше я зробив свій вибір на користь кафедри АПОТ. Предмети на ній мені здалися найбільш цікавими і актуальними.
До того ж, викладацький склад вже був знайомий мені з попередніх курсів і відмінно себе зарекомендував як досвідчені фахівці не тільки в своєму предметі, а й взагалі в багатьох напрямках IT сфери. Багато з них є діючими робітниками великих компаній.
Також вони завжди намагаються зацікавити студентів і індивідуально допомагають розібратися зі складними моментами навчання. Загалом, все навчання на бакалавраті було максимально цікавим і результативним.
Своє навчання я вирішив продовжити тут же, поступивши на магістратуру на спеціальність СКС. І навіть в умовах карантину, навчання відбувається в повній мірі без будь-яких труднощів. (Віталій, 5 курс)

25.11.2020

Відгуки студентівЗ самого першого курсу вже були предмети з програмування, які закладали основи знань для наступних 4х років навчання в університеті. Для багатьох студентів це стало першим кроком для подальшого поглиблення знань у програмуванні, адже завжди була зацікавленість у цих предметах. Далі стояло питання вибору кафедри та спеціальності для подальшого навчання. Вибравши кафедру АПОТ, я ні разу не пошкодував. Дуже цікаві предмети, усі викладачі намагалися передати свої знання студентам, при виникненні проблем завжди йдуть на зустріч та допомагають. Окрім предметів з програмуванням є дисципліни з вивчення архітектури комп’ютерів, комп’ютерних мереж та схемотехніки. Отримавши диплом бакалавра, я вирішив продовжити навчання на кафедрі, поступивши до магістратури на спеціальність СКС (спеціалізовані комп’ютерні системи) для подальшого розвитку у комп’ютерній сфері. (Денис, 5 курс)

15.11.2020

Відгуки студентівМинуло вже 4 роки з того моменту, як я вступив до ХНУРЕ. Отримавши ступінь бакалавра, вирішив здобувати магістерську освіту на кафедрі АПОТ і зараз навчаюся на 5 курсі. Приїхав до Харкова з іншої точки країни, а саме із Закарпатської області. За 4 роки познайомився з багатьма людьми, отримав багато знань від викладачів, які є професіоналами своєї справи. На початку третього курсу влаштувався на роботу розробником мобільних додатків для ОС Андроїд. Багато хто запитає, як поєднувати навчання та роботу? В ХНУРЕ існує система вільного відвідування занять, тобто студент має право відвідувати заняття за індивідуальним графіком, який він повинен узгодити з викладачами. Великим плюсом є також те, що викладачі з розумінням ставляться до працевлаштування та входять в положення студента. Дуже вдячний також групі викладачів кафедри Автоматизації проектування обчислювальної техніки за хороше ставлення до студентів, всі допоможуть вирішити проблему, якщо така є, а також підкажуть, як розв’язати ту чи іншу задачу. Отже, підсумовуючи, можна сказати, ХНУРЕ надає великий досвід, який знадобиться при подальшому працевлаштуванні в сфері ІТ технологій і я ні краплі не жалкую, що обрав ХНУРЕ та кафедру АПОТ.(Сергій 5 курс)

15.11.2020

Відгуки студентівЯ навчаюсь на факультеті КІУ за спеціальністю СКС. При виборі спеціальності, я не мав знань про розробку програмного або апаратного забезпечення, але знав що це цікавий, а також перспективний напрям, який завжди буде актуальним і дасть можливість працювати з сучасними технологіями. Так я опинився на КІУ, де зміг отримати базові знання з розробки як програмного, так і апаратного забезпечення. Опинившись в середовищі однодумців, які вивчають сучасні технології і займаються програмуванням, я отримав мотивацію і бажання розвиватися в цій сфері, а також зміг визначитися з вибором області програмування, в якій хотів би розвиватися і отримати роботу.
Після другого курсу потрібно було визначитися з кафедрою навчання, і мій вибір припав на кафедру АПОТ. Тут же і продовжив навчання на магістратурі. Я обрав саме цю кафедру, так як тут зібрані викладачі, які, на мою думку, не просто виконують свою роботу, а мають бажання навчати студентів і давати їм високий рівень знань, а також мають лояльне ставлення до студентів, які поєднують навчання і роботу в сфері IT. Тут викладачі намагаються давати найактуальніші знання. На кафедрі АПОТ йде нахил більше в бік розробки апаратного забезпечення, але знання про розробку програмного забезпечення можна також отримати.
(Євгеній, 5 курс)

15.11.2020

Відгуки студентівЯ навчаюсь на кафедрі АПОТ вже 5 років і можу сказати, що тут можна отримати дуже хорошу базу для старту в IT. Дуже сподобалось, що викладачі йдуть на зустріч і дозволяють замінювати нудні завдання з методичок, на еквівалентні, але більш цікаві для студента в якості індивідуальних завдань. Це дозволяє швидше розвиватися і зберігати інтерес до спеціальності. Хочу також відзначити, що отриманні тут знання дозволяють з легкістю освоїти будь-яку спеціальність у сфері IT. Для мене це було величезним плюсом, тому що під час вступу я не знав точно, чим хочу займатись. Крім того навчання студенти можуть займатись науково-технічною творчістю при лабораторіях кафедри на будь-який смак.(Володимир, 5 курс)

15.11.2020

Відгуки студентівПривіт, мене звати Дмитро, я студент 5-го курсу, кафедри АПОТ. Ще зі старших класів я розумів, що буду здобувати вищу за однією з IT спеціальностей. Труднощі виникли коли знадобилося вибирати факультет та вектор мого подальшого професійного розвитку. Визначитись мені допомог день відкритих дверей де я ознайомився з факультетом КІУ. Мене підкупила освітня програма, яка робила наголос не тільки на розробку програмного забезпечення, але і на апаратну частину.
Найбільш продуктивними для мене виявилися перші 2 роки навчання. Ще на першому курсі я почав захоплюватися розробкою під мобільну платформу iOS. Завдяки широкому спектру тем, від дискретної математики і основ операційних систем до алгоритміки і різних парадигм програмування, в кінці другого курсу я зміг влаштуватися на першу роботу в якості iOS інженера. Хоча я вже давно змінив свою першу компанію на користь більшої і цікавішої для мене, я продовжую працювати і розвиваюся в цьому напрямку.
Окремо хотілося б згадати декілька слів про кафедру АПОТ. Після закінчення бакалаврату я особливо не замислюючись вирішив продовжити навчання, але вже за фахом СКС. Викладацький склад, до якого можна звернутися за допомогою чи порадою, навіть якщо це безпосередньо не стосується навчальної програми. Або просто неформально поспілкуватися на цікаві для тебе теми. На кафедрі закуплено сучасне обладнання, яким можна користуватися і поза навчальний час. Хороший приклад – аудиторія обладнана комп’ютерами iMac. Це дає можливість додавати в програму актуальні і цікаві предмети, наприклад розробку під мобільні платформи. Всі ці пункти і багато інших виявилися вирішальними у виборі кафедри та напрямки мого подальшого розвитку.(Діма, 5 курс)

15.11.2020

Відгуки студентівМене звуть Сергій, я студент 5-го курсу спеціальності СКС.
Мій вибір визначило бажання спробувати себе в програмуванні, ця тема була мені дуже цікава, але в силу відсутності досвіду в цьому ремеслі я не міг визначити для себе, яку гілку в інженерії мені вибрати: розробка програмного або апаратного забезпечення. Тут я і знайшов те, що КІУ надає мені саме це – можливість отримати знання в даних двох напрямках і вирішити, як рухатися далі.
Найбільш вирішальними для мене були перші 2 роки навчання. Мій шлях від основ програмування і булевої алгебри до парадигми алгоритмічного мислення і проектування складних апаратних систем чекав успіх при допомозі професіоналізму викладачів кафедри АПВТ і свіжості інформації, якою вони діляться зі студентами. На початку 3-го курсу, вже перебуваючи студентом кафедри АПВТ спеціальності СКС, я захопився веб розробкою, що і до цього дня приносить мені задоволення і можливість професійного і кар’єрного зростання. Саме толерантність кафедри і її викладацького складу до студентів та їх вибору діяльності дозволяє мені почувати себе дуже комфортно, займаючись програмною інженерією як основним видом своєї діяльності, і дає можливість вивчати і залучатися до розроблення апаратного забезпечення, як улюбленою справою.
Будучи студентом кафедри АПВТ і озираючись на 4 роки бакалаврату, я навіть і не думав про іншу альтернативу, крім того, щоб знову стати студентом цієї кафедри, але вже магістрантом. Легкість в спілкуванні і розумінні викладачів, толерантність, їх якісні знання в сферах програмної і апаратної інженерії, і що важливо – знання актуальні – це чи не головні пункти, які однозначно вплинули на мій вибір.(Сергій, 5 курс)

14.11.2020

Відгуки студентів«Я вчуся на АПОТ. На 1-му курсі тут дають програмування на С ++, дискретну математику, вищу математику, алгоритми, основи комп’ютерних обчислень. На 2-му курсі йде вивчення ООП з С ++, також вивчаємо WinAPI, роботу з БД на основі MySQL, MSSQL, комп’ютерну логіку, цифрові автомати, теорію кодування.
На 3-му курсі – архітектура комп’ютерів (теорія + програмування на Assembler), схемотехніка, C #, Java. З апаратних мов – VHDL, Verilog, SystemVerilog. На 4-му курсі – акцент на розробку ПЗ. Предмет полягає в тому, щоб обрану тему провести від рівня переговорів (в ролі замовника виступає викладач), формування бізнес-вимог, розбиття по спринт – до реалізації, тестування і супроводу. Вивчаємо також комп’ютерні мережі, комп’ютерні системи, паралельне програмування. До працюючих студентів викладачі ставляться лояльно, дозволяють виконувати завдання вдома. Я вважаю це хорошим плюсом для факультету. Також деякі викладачі паралельно працюють в IT-компаніях і закликають надсилати їм резюме». (Ігор, 5 курс)

19.05.2020